Bente Sollid Storehaug

  • Bente Sollid Storehaug - NorwegianDTC
    Bente Sollid Storehaug

Bente Storehaug er CEO i Wizaly Nordic, et selskap som hjelper annonsører å forstå hvilke deler av markedsføringen som virker, på tvers av kanaler og enheter. Selskapet er basert i Paris, mens Storehaug leder den nordiske satsingen.

Med mer enn 25 års erfaring fra Internett-bransjen, styreleder i internasjonale teknologiselskaper og i styreverv i flere børsnoterte selskaper vil Bente dele sine erfaringer fra hva som må til for å lykkes på nett i dag. Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter, kåret i 2017 Bente Storehaug til en av de fremste IT-kvinnene i Norge.

Dybdespor dag 2:

Attribusjon – avansert optimalisering av medieinvesteringer  
Attribusjon er algoritmisk teknologi som blant annet årsaksforklarer hvilke medieinvesteringer som leder til omsetning og tilvekst av nye kunder.

Bente vil også vise hvordan avansert maskinlæring benyttes til å predikere ulike scenarioer og strategier i markedsføringen. Tidligere var dette kostbare, manuelle modelleringer. Nå kan annonsørens historiske attribusjonsdata og sanntidsdata gi avanserte beregninger ved hjelp av få tastetrykk. Hvor mye vokser omsetningen om vi øker markedsbudsjettet med 30 prosent? Hva skjer om vi kutter ut Facebook? Hvor kommer de beste kundene våre fra?

Ditto, hva skjer med antall konverteringer, nye kunder om budsjettet reduseres? Hvordan kan markedsførere bruke data i digital forretningsutvikling? Kort og godt; innsikt trumfer intuisjon. Avansert dataanalyse bedrer treffsikkerheten og øker avkastningen.

Attribusjon er teknologi for digitalt modne selskaper, men Bente viser eksempler og formidler dette ut fra en markedsmessig og kommersiell forståelse. Bente er også kjent for å forklare avanserte teknologier på en forståelig måte. Dette dybdesporet gir deg et godt innblikk i hvordan salg og markedsføring smelter sammen til en og samme disiplin i digitale kanaler. Og har du først begynt å jobbe med attribusjon er det ingen vei tilbake!

NB: Dette dybdesporet går kun dag 2 (26.september)