Espen Tjøstheim Eik

Dessverre har Lars Eide fra Newslab måtte melde frafall pga sykdom. Men vi har skaffet en knallgod erstatter i Espen Tjøstheim Eik!

Espen Tjøstheim Eik har over 15 års erfaring med de digitale mediene som arbeidsplass, hvorav de siste 8 årene som konsulent for større byråer og IT-selskaper. Interessen for chatbots startet for 4 år siden og Espen har vært involvert i flere prosjekter både på nasjonalt og internasjonalt plan. I dag jobber Espen som daglig leder i Netovo, et selskap som leverer skybaserte løsninger for kurs- og konferanseleverandører, profesjonelle konferansearrangører (PCO), medlemsorganisasjoner og organisasjoner med egen kurs- og konferansevirksomhet.

Web: https://netovo.no/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/espenteik/

Dybdespor begge dager:

Chatbot på 1-2-3
En chatbot er et dataprogram som mennesker, i større eller mindre grad, kan ha en dialog med – ofte gjerne via chat-tjenester som feks Facebook messenger. Å ha en chatbot på Facebook-messenger kan være relevant for både store og små aktører, det viktigste er å finne den gode ideen på hvordan du med en automatisert chatbot kan løse et problem eller tilføre ekstraverdi til dine gjester/kunder.

Dybdesporet tar for seg følgende spørsmål:

  • Hva er en bot?
  • Hva kjennetegner de som bør vurdere bot?
  • Strategi for bot
  • Hvordan lager du en bot?

Målsetningen med dybdesporet er at du etter skal kunne starte byggingen av egne chatbots med en gang. I tillegg til gjennomgangen får du en oppsummering/manual fra dybdesporet med tips, triks og oppskrifter slik at du lettere kan fortsette arbeidet når du kommer hjem.