Final call Norwegian Digital Travel Conference 2020

Illustrasjonsbilde

Vi har begynt å boarde påmeldte deltakere til den nye online konferanseplattformen til Norwegian Digital Travel Conference, og vil du være med på reisen førstkommende tirsdag må du melde deg på NÅ!

5 gode grunner til å melde seg på

 1. Du får fersk og nyttig kunnskap om digital kommunikasjon for våre bransjer 
  Dette har kanskje aldri vært mer aktuelt enn nå – etter en periode med tvangsdigitalisering av både bedrifter og gjester
 2. Du får se hvordan en ny online konferanseplattform fungerer
  Vi leker oss med mulighetene som en online konferanse gir… Det KAN være veldig sosialt med online konferanse også! Og kanskje spesielt nå er det godt å treffe gamle og nye kjente i samme bransje og utveksle tips og råd eller bare en oppdatering på hvordan en har klart seg gjennom covid så langt.
 3. Det koster nesten ingenting
  390 eller kun 190 kr hvis du er USUS partner eller student… Det er vel verdt det om du bare får ETT godt tips, ÈN god idé eller ÈN ny kontakt i bransjen?
 4. Tilgang etterpå
  Du kan se foredrag i opptak dersom du ikke rekker delta hele dagen. Da får du selvsagt ikke brukt funksjonene i nettverksplattformen, men du kan se foredrag om igjen eller for første gang i ditt eget tempo.
 5. Du blir et hakk bedre rustet til å møte en tøff fremtid 
  Det er ikke tvil om at det er og blir tøffe tider for våre bransjer. Det er lett å tenke kortsiktig og prioritere oppgavene som brenner nå for rett og slett å overleve. Men det er ofte bedrifter som evner å se mulighetene og tenke nytt under en krise som overlever på lang sikt.. Så prøv å sette av litt tid til å delta – enten gjennom hele dagen eller plukk ut noe nå og se resten i opptak når det passer.

Påmelding her NÅ

Share: Pinterest