Hvordan være sosial på en digital konferanse?

klem en venn

Vi skal ikke stikke det under en stol. Vi savner å møtes fysisk. Konferanser var jo ofte vel så mye det å treffe og prate med bransjekolleger fra hele Norge. En god klem fra noen du ikke hadde sett på en stund. Oppdateringer om både jobb og privat.    De gode diskusjonene i pausene. Dele reaksjoner på det man akkurat hadde hørt fra scenen. Det blir ingen bamseklemmer på konferansen i år. Men vi vil prøve å få til alt det andre.

Med den nye konferanseplattformen har du i alle fall muligheten for følgende:

Kontakt med folk du kjenner fra før eller har konkrete spørsmål til

Søk opp deltakere fra deltakerlisten og ta kontakt med de enten via direkte chat eller inviter de til et video-treff.
Bruk denne funksjoner til å ta en kaffe med noen du kjenner i pausene eller still spørsmål «én-til-én» enten til utstillere eller foredragsholdere om du har spørsmål du ikke vil stille i den offentlige chatten.

Utvid nettverket

Prøv speed-date funksjonen der du (når du er klar) kobles automatisk med en annen deltaker som også er klar for å treffe et nytt menneske. Vi setter et tak på maks 5 minutter og dersom dere ønsker å utveksle kontaktinfo med hverandre må begge trykke «connect» knappen. Litt sånn Tinder for business 😉

Tips til samtaleemner med nye folk: 

  • Hva er ditt favorittverktøy digitalt og hvorfor? Har du en app du bruker på telefonen for å lage godt innhold til sosiale medier? Hvordan planlegger du din digitale kommunikasjon? Har du et instagramtriks i ermet? Bruk muligheten til å lære av hverandre!
  • Stikkord du har notert fra foredragene så langt og hvordan vil du bruke det etter konferansen? Fått noen nye ideer?
  • Eller bare bruk tiden til å bli kjent med hva folk driver med land og strand rundt

 

Nettverking

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Navn *
  • Website