Hva kan du forvente av årets online konferanse?

Norwegian Digital Travel Conference 2020

Vi teller ned til online utgaven av Norwegian Digital Travel Conference, og vi gleder oss skikkelig over at programmet endelig er komplett. Sett av 22. september til høsten viktigste påfyll for deg som jobber med digital kommunikasjon. I tillegg lover vi at du får oppleve et nytt konferanseformat. Så – hva kan du forvente deg?

Inspirerende foredrag

Steven Van BelleghemMed covid-19 er bransjene våre utfordret som aldri før. Og vi har måttet forholde oss til digitalisering og digital kommunikasjon i enda større grad og på nye måter. Vi har henta noen knallgode foredragsholdere som vil gi oss både et overblikk over situasjonen, hente fram de gode eksemplene og gi oss noen tanker om veien framover.

Hands-on parallellspor

Elise LandaVi har alltid ønsket å gi deg både de inspirerende foredragene med de store linjene OG de mer praktiske sporene der du skal kunne dra hjem med helt konkrete ting du kan gjøre selv med en gang. I år blir det 3 parallelle spor a 45 min, men heldigvis tar vi opp alle foredragene slik at du kan sjekke ut de du ikke kan følge live i etterkant av konferansen.

 

Tinder for business og mulighet for å treffe kjente og ukjente

NettverkingDette gleder vi oss til å teste ut! I konferanseplattformen kan du enten søke opp deltakere som du kjenner fra før og avtale en video-kaffe i en av pausene ELLER du kan ta en prat med en tilfeldig deltaker. Når du er klar for en prat, kobler systemet deg automatisk med en annen deltaker som også har lyst å prate akkurat da. Dere får noen få forhåndsinnstilte minutter og hvis du deretter føler det er verdt å utveksle kontaktdetaljer så trykker du «connect», og gjør den andre personen det samme så utveksles kontaktinfo. Smart?

Relevante utstillere

Det er mange spennende leverandører der ut som leverer nyttige produkter og tjenester til våre bransjer. Vi har samlet noen av dem i virtuelle utstillingsrom du kan besøke i løpet av dagen. Benytt anledningen til å ta en kikk og still spørsmål til leverandørene direkte.

Meld deg på her.

Share: Pinterest