Konverterer du godt nok?

Mange bedrifter innen reiselivsnæringen sliter med lønnsomhet. Nå kommer en av skandinavias fremste konverteringseksperter på nett til Norwegian Digital Travel Conference. Der vil han gi oss konkrete tips og eksempler på hva som må til for å forvandle kikkere til kjøpere. 

John Ekman brenner for god konvertering og blir sur når han ser dårlige nettsider.
Han er grunnlegger av «Conversionista» som hjelper skandinaviske selskaper opprettholde og forbedre sine konverteringsrater. I følge John er en ”Conversionista” noen som er dypt og vilt engasjert i å forbedre konvertering og konverteringsgrad.

Nøkkelen til lønnsomhet?

Priskrigen fortsetter og alle kjemper med supersmale marginer. Da gjelder det å tjene penger på hvert besøk og lede kundene forsiktig, men bestemt til kjøp. John Ekman og hans Conversionista har hjulpet Skandinaviske bedrifter som Norwegian, Scandic og Flygresor.se å forbedre sin konvertering og sin «retention» basert på Data, Psykologi og eksperiment. Han deler sine erfaringer og gir deg konkrete nøkler for å låse opp DIN lønnsomhet.

Sikre deg early bird-billetter nå

Vi har et begrenset antall billetter til redusert pris nå fram til 1.juli. Spar 1000 kr på 2-dagers konferansebillett ved å bestille nå.

 

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Navn *
  • Website