Øl & pølsefest på Haubitz låve

Haubitz låve - Norwegian Digital Travel Conference

Etter en lang konferansedag er det på tide å riste løs sammen med gode kollegaer fra det ganske land! Bli med oss på uformell øl & pølsefest i Haubitz låve på Odderøya.

Foto: Amund Hestsveen

Haubitz låve og Odderøya

Odderøya er forbundet med Kristiansand sentrum med flere broer. Området var tidligere marinebase, men er nå et sentrumsnært friluftsområde med koselige kafeer, gallerier og ikke minst merkede turstier.
Den gamle låven på toppen av Odderøya ble bygget av tyskerne i 1940 og skulle tjene som artillerilager. Huset har gjennom alle år tjent som lager, men ble i 2017 innlemmet i Haubitz Hall konseptet drevet av musiker Kjetil Grande.

Øl + pølser = sant

Knallgode Sørlandske leverandører av gode smaker byr på maten og drikken denne kvelden!

Ragnvalds pølsemakeri fra Sandøya utenfor Tvedestrand fyrer opp grillene og lager stor pølsebuffet med et rikt utvalg av pølser og godt tilbehør.
Og til de fantastiske pølsene kan du velge om du vil ha passende øl fra Sørlandets stolthet Nøgne Ø eller annen god drikke. Skulle en fortsatt være tørst etter at bongene har forlatt lomma, så vil det være mulighet for å kjøpe enten øl, vin eller mineralvann i baren.

NB: gi beskjed ved bestilling om spesielle behov ifht mat og drikke

Live musikk ved Susie & the Spuds

Låven fyller vi med både god prat og livlig live musikk utover kvelden. Susie & the Spuds fra Lillesand er velkjente for sine energiske live opptredener, deres ymse kombinasjoner av instrumenter og musikalske genrer og sist, men ikke minst, for deres smittende glede og gode vibber fra scenen!

Inkludert

  • Shuttlebuss kl 18.45 fra Caledonien Hotel til Haubitz låve (retur fra kl 23)
  • Ragnvald pølsemakeris saftige pølsebuffet med tilbehør
  • 2 enheter drikke
  • Live musikk

Pris kr 600 ink mva.
Uformelt antrekk, og ikke kom altfor tynnkledd 🙂 

Bestilling

Billett til kveldsarrangementet MÅ bestilles på forhånd og velges som et tilvalg til slutt i bestillingen når du bestiller konferansebillett.
Dersom du HAR bestilt billett til konferansen, men ikke til festen…så kan du etterregistrere deg her innen mandag 23.sept kl 12.

Ragnvalds pølsemakeri - Norwegian Digital Travel Conference