Online utgave av Norwegian Digital Travel Conference 22. sept 2020

Norwegian Digital Travel Conference 2020

I konferansens åttende år blir det på grunn av all usikkerheten rundt covid-19 en heldigital utgave. Tirsdag 22. september inviterer vi deg til å delta, fra hvor som helst i Norge eller fra utlandet for den saks skyld. Så lenge du har en skjerm og en god internettlinje, så er du good to go! Å nei, enda et webinar..tenker du kanskje. Nei, vi inviterer til en helt ny konferanseplattform der både det faglige og nettverksdelen ivaretas.

Tema: Covid-19 – hva skjedde, hvordan snudde vi oss rundt og hvor går veien videre?

I slutten av september har vi hatt noen måneder på oss etter at covid-19 traff oss med et smell. Mange har i denne perioden mer eller mindre blitt tvangsdigitalisert – på godt og på vondt. På denne konferansen vil vi hente fram de gode analysene på hvordan reise-, kultur- og opplevelsesnæringen håndterte, eller ikke håndterte, krisen gjennom bruk av teknologi og digital markedsføring. Vi henter inn gode eksempler og foredragsholdere fra både inn- og utland. I tillegg vil vi forsøke å si noe om veien videre – hvordan vil teknologi påvirke vår sektor framover? Og ikke minst… hvordan har covid-19 påvirket våre gjesters ønsker og behov?

Hvordan skal dette foregå

Det å arrangere konferanse blir heller ikke helt det samme nå som før korona. Men «nød lærer naken kvinne å spinne» heter det ikke? Vi vil se på 2020 som en mulighet til å videreutvikle vår egen konferanse og konferanseformatet. I tillegg til faglig påfyll, handler også Norwegian Digital Travel Conference i stor grad om det å treffe bransjekolleger og andre som jobber med det samme som du. Dette vil vi forsøke å ivareta på en ny og innovativ måte.

På Norwegian Digital Travel Conference 2020 vil du kunne:

 • delta gjennom en skreddersydd konferanseplattform
 • delta fra hvor som helst så lenge du har en nettleser og en bra internettlinje
 • delta til en lavere pris enn den fysiske konferansen
 • spare miljø, lommebok og smitterisiko ved å ikke reise
 • treffe og nettverke med deltakere fra hele landet – og kanskje også fra Norden i år?
 • putte ny kunnskap om digital markedsføring og bruk av teknologi i vår bransje i verktøykassa
 • bli overrasket…

 

Billetter er nå tilgjengelige her.

 

Share: Pinterest

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Navn *
 • Website