Eirik Norman Hansen (NO)

Eirik Norman Hansen ble kåret til «Årets taler 2018» blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten og det forstår vi godt! Eirik er glad i å prate og elsker å holde energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop vår bransje.
Eirik har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring.

Dette skal Eirik snakke om:

Bra er ikke godt nok – vi må bli besatt av kundeopplevelsen!
Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere – uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan.
Fest setebeltet – her blir det tut og kjør og en god blanding av underholdning og læring!