Harald Jellum (NO)

Harald Jellum er seriegründer og styreleder i start up selskapet AISPOT. AISPOT utvikler en samhandlingsplattform, en app som skal bidra til en tillitsbasert kundedialog der lokalt og fysisk næringsliv får innsikt de i dag ikke har. Den gjør det mulig å kommunisere med relevante brukere, i gjensidig tillit, til rett tid og sted og som matcher brukerens interesser. Løsningen vil gi lokale virksomheter helt nye muligheter for synlighet og dialog. For brukeren vil den styrke opplevelser, skape oversikt og gjøre det mulig å ha kontroll på og tjene fordeler på egne data. AISPOT opererer i dag i Norge og Spania.

Harald Jellum er sivilingeniør i data og har startet en rekke nasjonale og internasjonale selskaper og har ansatt flere hundre utviklere. Det forrige selskapet Your.MD som ble etablert i 2013 har laget en digital doktor basert på AI og løsningen er i dag topp helse app i mer enn 100 land og synlig på over 400 millioner Samsung telefoner.

Dette skal Harald snakke om:

Kan AI gjøre opplevelser bedre?
Hva kan en Smart Lokal Assistent gjøre for deg ved bruk av AI ?  Hva kan dette gi til reiselivet ?  Og hvordan kan alle tjenesteyterne samhandle for å gi en best mulig opplevelse.

Mer info om AISPOT.

Harald vil gi si presentasjon under «Parallellspor B: Teknologi» dag 1, 24 september.