Jarle Fink Kondrup

Co-founder og partner, Experiences by Innovation Lab

Jarle er en lidenskapelig innovasjonskonsulent og opplevelsesøkonom. Dette er forankret i dyp forbrukerinnsikt, en stor forståelse for opplevelsesparametre og teknologi, samt et sterkt kommersielt tankesett.

Jarle har bodd og arbeidet i tre land utenom Danmark i en periode på 6 år, og har bl.a. levert digitale opplevelser til Skanderborg Festival, LEGOLAND og Montana Møbler samt konsepter til opplevelsesattraksjoner som Ilulissat Isfjord, KRAFT, sponsoropplevelser for McLaren F1 og butikkopplevelser til luksusbrands i London.

Jarle gjør den digitale utvikling relevant og interessant ved å koble den til moderne forretningsmodeller og menneskelige verdier. Jarle har levert digital relevans for kunder som; DIGITALISERINGSSTYRELSEN, GRUNDFOS, KMD, NORTHMEDIA, EG, DANSKLIVE, INSPIRING DENMARK, VISIT DENMARK, AARHUS UNIVERSITET og mange, mange flere.

Jarle har dessuten en iverksetter i sjelen og elsker å skape opplevelser og merverdi for andre. Jarle startet sin første forretning da han var kun 12 år gammel, og lysten til entrepenørskap har vært med han siden. Etter tre personlige start-ups og som manager i ytterlige tre andre, har Jarle funnet sin rette plass som co-founder og partner i Experiences by Innovation Lab, hvor han er rådgiver for Innovation Labs kunder og samarbeidspartnere.

LinkedIn: linkedin.com/in/jarlefinkkondrup
Twitter: @JarleFKondrup