John Ekman (SE)

John Ekman grunnla Conversionista med et brennende ønske om å fikse konverteringen på svenske nettsider. 9 år senere er Conversionista Nordens udiskutable autoritet innen konverteringsoptimalisering – så noe må han jo ha gjort rett?! John har jobbet med online siden de første organismene kom opp på land på blant annet Icon Medialab, Net Entertainment & Betsson. I følge John er en ”Conversionista” noen som er dypt og vilt engasjert i å forbedre konvertering og konverteringsgrad.

Når John ikke er opptatt med å hjelpe skandinaviske selskap med å booste konverteringsraten, reiser han verden rundt og holder foredrag og sprer det glade budskap om hvordan gjøre kikkere til kjøpere.

Dette skal John snakke om (på svensk):

Konvertering – nøkkelen til lønnsomhet?! 
Priskrigen fortsetter og alle kjemper med supersmale marginer. Da gjelder det å tjene penger på hvert besøk og lede kundene forsiktig, men bestemt til kjøp. John Ekman og hans Conversionista har hjulpet Skandinaviske bedrifter som Norwegian, Scandic og Flygresor.se å forbedre sin konvertering og sin «retention» basert på Data, Psykologi og eksperiment. Han deler sine erfaringer og gir deg konkrete nøkler for å låse opp DIN lønnsomhet.