Katrine Mosfjeld & Christine Baglo (NO)

Katrine Mosfjeld, Digital markedssjef  Visit Norway

Katrine er oppvokst i reiseliv, utdannet i reiseliv fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger og har jobbet med reiseliv i hele sitt yrkesaktive liv. Ei vaskekte reiselivsdame der, altså. Hun har jobbet med både hotell og servering, med salg og med markedsføring. Hun har jobbet med opplevelser, og med destinasjonsutvikling. Med bygd og med by. Og de siste 18 årene har hun både jobbet med og utviklet kompetanse for markedsføring i digitale flater; først i Opplev Oppdal, så gjennom en årrekke hos VisitOSLO, og deretter i sin nåværende stilling i Visit Norway.

Katrine leder Visit Norways nye B2C-satsning Visit Norway Stories, et nyetablert team som nå har jobbet sammen i et halvt år.

Christine Baglo, ansvarlig redaktør for Visit Norway. 

Christine er en svoren norgesentusiast og har bakgrunn som en av Norges mest erfarne reisejournalister.

Dette skal Katrine og Christine snakke om:

Historier som reklame? 

Visit Norway anvender historier strategisk og taktisk for å skape oppmerksomhet om Norge, i sterk konkurranse med hele verden. Nå har det nye teamet Visit Norway Stories  jobbet sammen i et halvår, og Christine Baglo og Katrine Mosfjeld vil dra dere gjennom noen av prosjektene vi har jobbet med – og noen av resultatene vi skapte. Christine og Katrine står på scenen under Parallellspor A 24. september.

Katrine og Christine vil gi si presentasjon under «Parallellspor A:Markedsføring» dag 1, 24 september.