Marte Klouman (NO)

Martes ambisjon er å hjelpe flinke folk å selge mer via nettet.

Hun har jobbet med salg, kundeservice og markedsføring i 23 år, de siste 13 på nett. Som sjef for e-handel hos XXL bidro hun til å utvikle selskapet til å bli en digital omnikanalaktør. Nettomsetningen vokste med flere hundre prosent under Martes ledelse. Hun har også vært ansvarlig for kundeservice og all organisk markedsføring inkludert sosiale medier i XXL. Før XXL satte hun Lille Vinkel Sko på kartet via sosiale medier.

Nå driver Marte Netthandelskolen, og tilbyr rådgivning, kurs og gratis ressurser for ambisiøse gründere og bedrifter som vil lykkes på nett. Hun sitter også i juryen for Netthandelsprisene.

Marte har holdt foredrag og kurs om sosiale medier siden 2011, og har vært tidlig ute med å ta i bruk nye plattformer og funksjoner profesjonelt etterhvert som de har blitt tilgjengelige – med svært gode resultater. Instagram er Martes favorittplattform, og Instagram stories hennes favorittformat, profesjonelt såvel som privat.

Som foredragsholder er Marte kjent for stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi. Med Marte får du solid faglig innhold, levert med glimt i øyet!

Dette skal Marte prate om

Kom i gang med stories i sosiale medier – for mer effektiv markedsføring!

Stories vokser 15 ganger raskere enn feed-innhold og er i løpet av de siste årene omfavnet av både Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og Messenger – for å nevne noen.
Facebook har meldt at stories er ventet å passere feeden som det primære stedet der folk deler innhold i løpet av 2019.
Brukerne elsker stories – det samme gjør de bedriftene som har lært å ta det i bruk på en strategisk og god måte. Det kan du også gjøre!

I løpet av denne første timen får du en praktisk innføring i bruk av det populære stories-formatet for å markedsføre bedriften. Etterpå skal du ha lært:

  • Hvorfor du bør satse på stories, nå!
  • Hva stories kan brukes til – og i hvilke kanaler
  • Optimalt innhold i stories
  • Noen konkrete, praktiske tips om hvordan du lager gode stories

LinkedIn: linkedin.com/in/marteklouman/
Facebook: fb.com/netthandelskolen
Instagram: @netthandelskolen @marteklouman
Web: netthandelskolen.no

Marte vil gi si presentasjon under «Parallellspor A:Markedsføring» dag 1, 24 september.