Monica Jakobsen Lunderøy (NO)

Monica Jakobsen Lunderøy er daglig leder i Bædi & Børdi. Hun har en mastergrad i innovasjon og entreprenørskap, og erfaring fra både salg og eiendom før hun begynte hos Bædi & Børdi. Som daglig leder i en start-up-bedrift jobber hun for å fremme museum og kulturelle attraksjoner blant barn og barnefamilier, gjennom de to reiseguidene Bædi & Børdi.

Om foredraget

Bædi & Børdi guider barn og barnefamilier rundt om i Norge. Dette gjør de ved å presentere landets forskjellige attraksjoner, museer og reisemål på barnas språk – både gjennom app, og ikke minst på de faktiske stedene man reiser til.

Hovedmålet til Bædi & Børdi er ikke bare at barna skal ønske å besøke museer og attraksjoner framfor badeland. Men det er i tillegg å gjøre innholdet så forståelig og spennende at de får lyst til å videreformidle det de har lært til sine foreldre – altså at barna selv inntar rollen som familieguider. Dette vil inspirere barnefamilien til å utforske stedet mer – sammen.

Under Norwegian Digital Travel Conference skal Monica fortelle om reisen dit Bædi & Børdi er i dag, gi en beskrivelse av konseptet, ta opp ulike utfordringer de har støtt på underveis, og presentere planene for veien videre.

Monica vil gi si presentasjon under «Parallellspor B: Teknologi» dag 2, 25 september.