Prashant Søegaard

Client Partner – Facebook

Prashant jobber til daglig ved Facebook’s EMEA hovedkvarter i Dublin, Irland med over 1500 kollegaer fra 60 land. Han jobber som kundeansvarlig og digital strateg for flere av de største markevarene i Norden. Her rådgir han ledere på hvordan Facebook og Instagram bør benyttes som markedsføringskanaler for å nå kommunikasjon- og markedsmål. På fritiden sitter han i styrer til flere reise-startups og rådgir dem på hvordan de kan skalere effektivt globalt ved bruk av markedsføring.

Tidligere jobbet Prashant i Google hvor han spesialiserte seg på reisebransjen (hoteller, OTAs, flyselskaper og meta-søk) og har en Executive MBA fra IE Business School i Madrid. Tidligere ledet han markedsføringsavdelingen for AIESEC globalt.

Prashant har en lidenskap for reise (i 2016 hadde han over 110 flyturer) og har bodd i Afrika, Asia og forskjellige land i Europa. En av hans kjerneverdier er at nysgjerrighet driver innovasjon og gjør forskjellene mellom folk mindre. For tiden prøver han å lære seg Spansk.

LinkedIn: linkedin.com/in/prashantsoegaard
Instagram: @prashsoe