Early Bird-billetter til NorwegianDTC 2019

Da har vi sluppet billettene med de beste prisene! Bli med på den sjuende utgaven av Norwegian Digital Travel Conference 24.-25.september 2019.

Early Bird-billetter er kun tilgjengelig i et begrenset antall og maks fram til 1.juli, så her er det bare å hive seg rundt og sikre seg billett. Vi jobber knallhardt nå for å fylle programmet med topp foredragsholdere fra inn- og utland og framover våren letter vi litt og litt på sløret.

Sosiale medier-ekspert fra Portland, USA

Martin Stoll - Norwegian Digital Travel Conference 2019Første foredragsholder ut er faktisk en som gjestet oss tilbake i 2014 – til glimrende tilbakemeldinger. Martin Stoll er leder av Sparkloft Media – et sosiale medier byrå rettet i hovedsak mot reiselivsnæringen. Sparkloft tilbyr innsikt og løsninger for å ta i bruk sosiale medier i hele virksomheten. Martin er selv-erklært data-junkie og har god oversikt over trender som former kundeadferd.

Før Sparkloft jobbet Martin 15 år i Lufthansa i ulike stillinger innen salg og markedsføring i Europa, Latin-Amerika og USA.

Med over 20 års erfaring fra salg, markedsføring og teknologi er Martin Stoll er populær foredragsholder på reiselivskonferanser over hele verden.

Vi gleder oss til å ønske han velkommen tilbake til Kristiansand!

Les mer om Martin Stoll og Sparkloft Media

 

Øl & pølsefest på Haubitz låve

Haubitz låve - Norwegian Digital Travel ConferenceEtter en lang konferansedag 24. sepember er det på tide å riste løs sammen med gode kollegaer fra det ganske land! Bli med oss på øl & pølsefest i Haubitz låve på Odderøya.

To knallgode Sørlandske leverandører av gode smaker byr på maten og drikken denne kvelden! Ragnvalds pølsemakeri fra Sandøya utenfor Tvedestrand fyrer opp grillene og lager stor pølsebuffet med et rikt utvalg av pølser og godt tilbehør. Og til de fantastiske pølsene blir det passende øl fra Sørlandets stolthet Nøgne Ø.

Låven fyller vi med ellers med både god prat og livlig live musikk utover kvelden. Susie & the Spuds fra Lillesand er velkjente for sine energiske live opptredener, deres ymse kombinasjoner av instrumenter og musikalske genrer og sist, men ikke minst, for deres smittende glede og gode vibber fra scenen!

Les mer om kveldsarrangementet 24. september

 

 

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Navn *
  • Website