Verdens første digitale vikingsenter

The Viking Planet - Norwegian Digital Travel Conference

Fredag 21.juni åpner et 1600 kvadratmeter stort vikingsenter midt i Oslo, der moderne teknologi møter vår unike historie. Senteret inneholder blant annet verdens første dramaproduksjon i volumetrisk capture-VR, Nordens første 270-kino, Norges første hologramteater og mye mer. Administrerende direktør Rasmus Ramstad kommer til Norwegian Digital Travel Conference 2019 for å fortelle mer om senteret og hva slags resultater og tilbakemeldinger de har fått etter første sommersesong. 

Les Aftenpostens artikkel om senteret her (abo) eller VårtOSLOs artikkel her.

CEO Rasmus Ramstad kommer til Norwegian Digital Travel Conference

Rasmus har solid bakgrunn fra det internasjonale mediamarkedet – med mer enn 25 år med hovedfokus på film, TV og underholdning. Han er utdannet økonom med en master i film og TV-produksjon fra USA. Han kom tilbake til Norge og jobbet 8 år i Warner Bros før han var konsernsjef i Norden for SF Studio i 15 år. Deretter var han partner i DVNor ett norsk digitalt selskap som ble solgt til Nagra Kudelski Group i 2017.

Mer «Immersive experiences» på konferansen

I tillegg til foredrag fra The Viking Planet på hovedscenen, blir det også et eget parallellspor med tema «Immersive experiences» eller «oppslukende opplevelser» som er en noenlunde norsk oversettelse. Her blir det først et innledende foredrag på «hva, hvorfor og hvordan» bruke teknologi som VR, AR, 360-bilder og mer i reiseliv-, kultur- og opplevelsesnæringene. Deretter følger vi på med noen praktiske case-presentasjoner fra aktører som har gjort spennende ting innenfor temaet.

Sikre deg early bird-billetter nå

Vi har et begrenset antall billetter til redusert pris nå fram til 1.juli. Spar 1000 kr på 2-dagers konferansebillett ved å bestille nå.

The Viking Planet

Foto: The Viking Planet

 

Share: Pinterest