Visit Nordvest i Virtual Reality

Visit Nordvest tar VR- og 360-opplevelser på alvor. Høsten 2018 bestemte Visit Nordvest seg for å utforske 360-opplevelser. Nå ser de resultatene.

VR og 360 i destinasjonsmarkedsføring

Høsten 2018 gikk Visit Norsvest til sine medlemmer med tilbud om å kjøpe en «foto-pakke» som inneholdt stillbilder, 360 bilder og VR scanninger av deres anlegg. I tillegg finansierte de tilsvarende pakker for nærliggende attraksjoner. 360 bildene og VR scanningene har nå blitt publisert i Google Maps, noe som har resultert i at regionen er godt synlig på denne plattformen, gjennom høykvalitetsinnhold.

Scanninger og 360-bilder har blitt produsert for ca 30 unike lokasjoner og innholdet oppnådde raskt over en halv million visninger. Dette har underbygget Visit Nordvests antagelse om at Google Streetview vil være en viktig plattform i deres markedsarbeid i tiden fremover.

I tillegg til sin tilstedeværelse i Google Maps og Streetview har Visit Nordvest lagt et grunnlag for økt synlighet i VR-format også på andre flater, inkludert Facebook.

Visit Nordvest deler sine erfaringer

Under årets NorwegianDTC vil Visit Nordvest dele sine erfaringer med dette formatet under et av konferansens parallellspor. Vi får besøk av markedssjef Marit Krekvik.

Marit har en mastergrad i internasjonal markedsføring og ledelse og jobber for å sette sin region på reiselivskartet. En av hennes ambisjoner er å alltid være godt synlig i de kanalene hvor turistene befinner seg. Vi gleder oss til høre mer om hennes og Visit Nordvests erfaringer med å digitalisere regionen!

SIKRE DEG EARLY BIRD-BILLETTER NÅ

Vi har et begrenset antall billetter til redusert pris nå fram til 1.juli. Spar 1000 kr på 2-dagers kmonferansebillett ved å bestille nå.

Kjøp billett

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Navn *
  • Website